>

Édes kis malackám (Penelope) - 2006



| Romantikus, Fantasy, Vígjáték |

Egy boszorkány megátkozza az arisztokrata Wilhern családot, hogy a következõ lánygyermekük malacképpel szülessen. Ám hosszú évekig kizárólag fiúk születnek a családban, míg végül megérkezik Penelope. A szülõk plasztikai sebész segítségét kérik, de kiderül, hogy a malacorrot lehetetlen eltávolítani, így nem marad más választásuk, mint elrejteni a kislányt az emberek szeme elõl. Amikor Penelope felnõ, elkezdenek kékvérű férjet keresni neki, mert az átok csak akkor törik meg, ha valaki a saját fajtájából elfogadja olyannak, amilyen, "míg a halál el nem választ". Azonban a kérõk mind halálra rémülnek a látványától, és Penelope, megelégelve a rengeteg elutasítást, megszökik a szülõi házból, hogy megismerje a való világot, és talán megtalálja az igaz szerelmet.

(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online