>

Turbó - 2013



| Családi, Animációs |

Turbó, egy hétköznapi kerti csiga, aki arról álmodozik, hogy a világ egyik leggyorsabb versenyzője válhasson belőle, akárcsak nagy példaképe, a többszörös Indianapolis 500 bajnok, Guy Gagne. Megszállottsággal felérő, lehetetlen álma azonban, hogy gyorsaságra vágyik, kirekeszti a lassú és megfontoltan haladó csigaközösségből, és rossz fényt vett idősebb bátyára, Chetre is. Turbó kétségbeesetten szeretne meneküli a csigatempójú életmódból, amelyben él, és melyet az anyatermészet rákényszerít, ezért azt kívánja bárcsak ő lehetne a leggyorsabb csiga a világon. Aztán egyszerre csak nagy szerencse éri; a véletlen úgy hozza, hogy egy sorsdöntő nap, mikor egy utcaverseny kellős közepén találja magát, belezuhan egy versenyautó belsejébe, és miután határtalan mennyiségű Dinitrogén-oxid kerül a szervezetébe, hősünk váratlanul hihetetlen sebességre tesz szert. Turbó élete ettől kezdve gyökeresen megváltozik; kalandok hosszú sora veszi kezdetét, és végül úgy határoz megpróbálja a lehetetlent: elindul az IndyCar nevű autóversenyen és úgy dönt lepipálja az összes versenyautót. Turbó, aki legesélytelenebbnek tűnik, hogy ezen célját megvalósítsa, most őrült száguldásba fog, és nem hagyja, hogy bármi is megakadályozza álmai elérésében.


(Mozis/Feliratos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online