>

A falu (The Village) - 2004



| Misztikus, Thriller |

Az idõsebbek tanácsa ellenére a kíváncsi és elszánt Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a falu határait és elinduljon az ismeretlenbe. A település vezetõje, Edward Walker (William Hurt) figyelmezteti Luciust a veszélyekre, és Lucius anyja, Alice Hunt (Sigourney Weaver) azt tanácsolja a fiának, hogy maradjon otthon, óvja meg magát a mohóságtól és kapzsiságtól, ami a falun kívüli világot uralja. Lucius csak Ivy Walker (Bryce Dallas Howard), egy gyönyörű vak lány biztatásából meríthet erõt, aki fiatalsága ellenére is meglepõen bölcsnek bizonyul. Nemcsak Lucius csodálja Ivyt, de a fékezhetetlen Noah Percy (Adrien Brody) is, bár kettõjük közül csak egyiküknek van hely a lány szívében. Ivyt a hűsége végül is tiltott utakra vezeti, ahol szörnyű igazságnak bukkan a nyomára. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, lakói nem élhetnek már többé békésen a titokzatos lények közelében, és csak egy bátor ember mentheti meg a közösséget.

(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online