>

Varázsapu - 2006


| Fantasy, Dráma, Thriller |

Hogfather, avagy Vadkanapó "meglepően hasonlít" a mi Télapónkhoz, feladata a Korongvilágon ugyanaz: ajándékokat visz a gyerekeknek a Hogswatch éjjelén. Azonban az Univerzum logikai rendjére ügyelő Auditorok felbérlik Ankh-Morpork városában a Bérgyilkosok céhét, hogy szüntessék meg a "Télapót" mint olyat. Amint erről a Halál, mint az ügyben is illetékes entitás értesül, magára ölti annak piros ruháját, egy álszakállt és nekiáll kihordani az ajándékokat a Télapó helyett. Teszi ezt azért, mert ha az emberek elvesztik a hitüket a Télapóban mire reggel lesz, mert akkor a nap soha többé nem kel majd fel. A film Terry Pratchett nagysikerű és azonos címet viselő könyve alapján készült, és számos díjat nyert.


(DVD/Szinkronos)
Youwatch: CD1, CD2
Vidto: CD1, CD2

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online