>

Suzanne naplója - 2005


| Romantikus, Dráma |

Már csak a szerelem hiányzik ahhoz, hogy könyvkiadó Kate élete teljes legyen. A probléma megoldódni látszik, amikor találkozik a jó képű íróval, Matt-tel. Amikor azonban komolyra fordulna a kapcsolatuk, Matt kurtán-furcsán véget vet neki. A szakítástól feldúlt Kate hamarosan csomagot kap Matt-től, benne a férfi volt feleségének, Suzanne-nak a naplójával. Ebben egy fiatal nő, Martha románcát írja le, kapcsolatát a fiatal szobafestővel, aki arról álmodozott, hogy író lesz, és a doktornővel, akinek minden vágya, hogy anya legyen. Mindez arra készteti Kate-tet, hogy átgondolja a Matt iránt érzett érzelmeit. 


(DVD/Szinkronos)



  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online