>

Örök várakozás - 2010


| Romantikus, Dráma |

Emma (Rachel Bilson) és Will (Tom Sturridge) legjobb barátok voltak, amíg felnőttek. Hosszú ideje nem tartották a kapcsolatot. Willnek Emma mindig a legfontosabb személy az életében. Hinni abban, hogy ők mindig együtt lesznek, a fiú mindenhová követte a lányt. Willnek nincs otthona, autója, vagy egy "rendes" munkája. A tehetségének köszönhetően marad életben, mint zsonglőr és szórakoztató tehetségét kiélesítette, amit évek után megmutatott Emmának. Emma visszatér a szülővárosába, amikor az apja megbetegszik, megpróbálja maga mögött hagyni a komplikált szerelmi életét és otthagyja a karrierjét, mint TV színész. Ahogy a karakterei szembenéznek szeretettel, halállal és a saját előfeltételezéseikkel, Waiting For Forever (Örökké való várakozás) kérdezi az élet valóságait. 


(DVD/Feliratos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online