>

Excsajok szelleme (Ghosts of girlfriends past) - 2009


| Vígjáték, Fantázia, Romantikus |

Connor Mead (McConaughey) hírességek fotósa, imádja a szabadságot, a jó hangulatot és a nõket ebben a sorrendben. Õ a született agglegény, aki teljesen helyénvalónak tartja, ha konferenciahívás keretében egyszerre szakít három barátnõjével. Az öccsét viszont más fából faragták, és a srác esküvõjére összegyűlõ násznép nem tartja túl nagyra a báty csábítási hõstetteit. A legkevesebbre régi haverja, a férfi csáberejére egyedül érzéketlen Jenny (Jennifer Garner) értékeli. Úgy néz ki, Connor egymaga képes elrontani az öccse lagziját, de a nagy nap elõtti éjszakán kísértet lát: megjelenik neki Wayne bácsi (Michael Douglas), az egykori nõcsábász agglegény, hõsünk örök példaképe, és a segítségével végigtekinthet volt és lehetséges nõin. Meglátogatják õt régi barátnõi szellemei: magukkal ragadják, elviszik a múltba és a jövõbe, hogy egy vad, kalandos és teljesen lehetetlen utazás során szembenézzen sok elrontott, tönkretett és szétzilált kapcsolatával. Az excsajok szellemei összefognak, hogy rájöjjenek, mitõl lett ez a helyes fiú ekkora semmirekellõ, és hogy van-e még esélye az igaz szerelemre vagy tényleg olyan reménytelen eset, amilyennek mindenki más látja. 


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online