>
Home » , , » Érzékeny pont online - 2007

Érzékeny pont online - 2007


| Dráma |


Jarisa aki mindössze 13 éves arab-amerikai kislány aki igen szép és vonzó teremtés. A szép és vonzó lány ébredő szexualitása nemcsak önmagában kelt zavaros érzelmeket, hanem a környezetében lévő férfiakban is…. Szülei elváltak és amikor édesanyja új párja szemet vet a lányra úgy dönt Jarisát az édesapjához küldi Texasba aki igen szigorú elvek szerint neveli a lányt. A magányos Jasira barátokra és elfogadásra vágyik, amit úgy érez, a szomszédjuktól, Mr. Vuoso-tól kap meg, akinek a kisfiára iskola után vigyázni szokott. A tapasztalatlan gyereklány nem ismeri fel a közöttük kialakuló intimitás veszélyét.

(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online