>

Drakula - 1992


Romantikus, Horror |

Drakulát, Erdély egykori véres kezű vajdáját évszázadokkal ezelõtt eltemették, teste azonban mégsem omlott porrá. Hírlik, hogy sírjából kelve minden éjjel borzongató kalandra indul, és mire a reggel bearanyozza Transylvania hegyeit, friss bíborvér csillog szikkadt ajkain, harapása után pedig egyre többen csatlakoznak a temetõk mélyén bolyongó, vérszívó nosferatuk és vámpírok seregéhez. Drakula holt, de nem halott egészen. Az õs Gonosz félelmetes teremtményét epesztõ vágyakozás gyötri négyszáz éve elhunyt hitvese után, kihez sorscsapása, e furcsa halhatatlansága miatt nem térhet meg soha. Egyszer azonban egy kastélyba vetõdõ idegen medáljában meglátja az Arcképet - az igazi asszonyra megszólalásig hasonlító lány képét - és útra kél, hogy megkeresse õt. Kétségbeesett remény hajtja: most elõször nem a halált, hanem a megváltó szerelmet keresi. 


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online