>

A boszorkányfalu - 2010


| Fantasy |

Erik (Andrew Pleavin - 300: A birodalom hajnala), a hű harcos azt a feladatot kapja haldokló királyától, hogy találja meg, és hozza haza fiát, a trón egyetlen örökösét, Malachi-herceget (Luke Goss, Hellboy II.: Az aranyhadsereg), aki távoli országok felfedezésével tölti idejét. Mire azonban Eriknek sikerül meglelnie és hazakísérnie a herceget, a király már halott, egykor virágzó birodalmát pedig feldúlták. Feltűnik egy titokzatos idegen, és azt állítja, ő tudja, merre rejtőzik a királyságot romlásba taszító gonosz, és felajánlja, hogy elvezeti oda a frissen felkent királyt és harcosait. Hosszú és kalandos utazás veszi kezdetét tele csatákkal, mágiával, fordulatokkal és árulással. 


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online