>

Változó vizeken (Diggers) - 2006


| Dráma |

Hunt, Lonzo, Jack és Cons világéletükben kagylóhalászatból éltek, de most Long Island vizeiről kiszorítja őket egy terjeszkedő nagyvállalat, ami veszélybe sodorja a megélhetésüket. Noha mindegyiküknek van valamilyen hobbija - Hunt amatőrfotós, Cons droggal üzletel, Jack megrögzött nőcsábász, Lonzo pedig feleségével, Julie-val a gyermeknemzésből űz sportot - kilátástalan életüket mégis Hunt apjának halála rázza fel, aki keserves munkával töltött életét mint megfáradt kagylóhalász fejezte be. A temetés után Hunt egy nagyvárosi lánnyal, Zoey-val kezd találkozgatni, míg Jack Hunt nővérével, Ginával bonyolódik kalandba, és lassan mindannyian ráeszmélnek, hogy eljött a változás ideje, amihez előbb-utóbb nekik is alkalmazkodniuk kell.


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online