>
Home » , , , , » Wallace és Gromit és az elvetemült veteménylény - 2005

Wallace és Gromit és az elvetemült veteménylény - 2005


| Vígjáték, Családi, Animáció, Kaland |

Minden évben eljön a “vega-mánia” amikor is Zöldség óriás versenyt tartanak. A két vállalkozó kedvű cimbora nagyot kaszál a rágcsálóhárító rendszerrel, amely humánus módon tartja távol a szent kerteket megszállni szándékozó nyúlhadat. Ám hirtelen egy hatalmas, rejtélyes, zöldségdúló “fenevad” kezd garázdálkodni a környéken, éjszakánként megtámadja a városka értékes parcelláit, és elpusztít mindent, ami az útjába kerül. A verseny házigazdája, Lady Tottington kétségbeesetten próbálja menteni a menthetőt, ezért megbízza Wallace-t és Gromitot, hogy kapják el a lényt. Azonban lesben áll Lady Tottington sznob udvarlója, Victor Quartermaine is, aki inkább lelőné a fenevadat, hogy a helyi hős pózában tetszeleghessen – no meg hogy elnyerje szíve hölgyének kezét. Mivel a verseny sorsa forog kockán, Lady Tottington végül kénytelen megengedni Victornak, hogy levadássza a zöldségzabáló fosztogatót. Ám azt nem is sejti, hogy Victor valódi terve végzetes következményekkel járhat a Ladyre – sőt, két hősünkre nézve is.


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online