>
Home » , , » Boogeyman - 2005

Boogeyman - 2005


| Horror, Misztikus |

A felszínen Tim (Barry Watson) látszólag normális életet élő, huszonéves srác. Jó állása van és barátnőjével, Jessicával (Tory Musset) való kapcsolata remekül alakul. Mégis, egy óriási feszültséget okozó, bénító félelem gyermekkora óta rettegésben tartja, valósággal felemészti, tönkreteszi. És a helyzet napról-napra rosszabb. Tim nyolc éves volt, amikor valami szörnyű dolog történt. Az apja minden este mesét mondott neki elalvás előtt. Anyja nagy bosszúságára a mesék között nagyon sok olyan történet akadt, amelyeket csak egy hajszál választott el a horrortól, de Tim és apja mindig tett arról, hogy a kisfiú biztonságban érezze magát a hálószobájában, mikor végül eljött a lámpaoltás ideje. Egészen addig a végzetes éjszakáig, mikor is apját valaki óriási erővel, erőszakkal szinte beszívta a beépített szekrénybe. Azóta senki nem látta és senki nem hallott felőle. Tim retteg, hogy a Boogeyman egy nap majd visszatér és őt is elragadja. A lakásában megszüntetett minden sötét sarkot.. 


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online