>

A stepfordi feleségek - 2004


| Sci-fi,  Vígjáték |

Joanna Eberhart aki úgy gondolja a világ az ő lábai előtt hever, ő az EBS tévétársaság történetének legfiatalabb elnöke, egy figyelmes férjjel és két gyönyörű gyerekkel. Élete tökéletes, de csak addig a bizonyos napig, amikor is minden összeomlik körülötte, munkahelyéről elküldik, házassága csődbe, és még azt sem tudja gyermekei melyik iskolába járnak. Úgy dönt új életet kezd, családját karöltve egy idili kis faluba költöznek…   Stepfordba. Stepfordban pedig minden tökéletes. A házak nagyok, tágasak, díszesek, csillognak-villognak, az ég kék, és süt a nap, a fű zöld és szépen van nyírva, és a feleségek… Elragadóak! Sütnek, főznek, mosnak, vasalnak, takarítanak, gyereket nevelnek, szőkék, folyton mosolyognak, illegnek-billegnek színes, takaros ruháikban, és fergeteges szexpartnerek a nap bármely szakában! Sőt, gombnyomásra megnő a mellük!


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online