>
Home » , , » A Csillagok háborúja és a technika - 2007

A Csillagok háborúja és a technika - 2007


| Dokumentum |

A Csillagok háborúja minden idők egyik legnépszerűbb mozija. Bár George Lucas úttörő űrhistóriája nem dokumentumfilm, ennek az ikonikus alkotásnak számos koncepciója fedezhető fel a valódi tudomány világában. De melyek a legalább részben elfogadható elemek, és melyek azok, amelyek tisztán a fantázia szüleményei? A Csillagok háborúja és a technika című film egy pergő ritmusú, informatív kirándulásra viszi a galaxison át, hogy választ találjon az összes kérdésre. A Csillagok háborúja filmeposzból vett bejátszások szakítják meg a fizika, a végtagpótlás, a lézertechnológia, a mérnöki és asztronómiai szakterületek vezető tudósaival készített interjúkat, amelyekben azt vizsgálják, hogy a Csillagok háborújában felvonultatott technológia mennyire hihető napjaink tudományos ismeretei alapján.


(DVD/Szinkronos)  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online