>

Taxi 4 - 2007


| Akció, Vígjáték |

Visszatér a bombasztikus duó!!! Az ifjú rendõr családapa, Emilien Coutant-Kerbalec (Frédéric Diefenthal) és a sofõr Daniel Morales (Samy Naceri) turbómeghajtású taxijával száguld. Jobban, mint valaha!! A Taxi filmek minden fõszereplõje visszatér a negyedik részben, élükön a taxisofõrt alakító Samy Naceri-vel és a kétbalkezes rendõrt játszó Frédéric Diefenthal-lal, csakúgy mint a rendõrfelügyelõként szereplõ Gilbert, akinek a karaktere most nagyobb teret kap, mint a korábbi három részben. Szintén látható a második és harmadik résztõl szereplõ Petra. A T4XI-t a francia futballista, Djibril Cissé ajándékozza meg lenyűgözõ testalkatával. Logikus választás volt a Marseille-i kapcsolódású filmhez, melyben az Olympique de Marseille színeiben tűnik fel. A T4XI visszatér a sorozat gyökereihez, a fõhõsök kedves városukban, Marseille-ben kapnak kitüntetést. Míg az elsõ rész teljes terjedelmében ebben a városban játszódott, a második és harmadik rész Párizsban és Tignes-ben.


(BRrip/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online