>
Home » , , , » Köpök a sírodra (I Spt On Your Grave) - 2010

Köpök a sírodra (I Spt On Your Grave) - 2010


| Horror, Krimi, Thriller |

Jennifer alaposan felszerelkezve, finom borral és erős piával, sok kajával és némi fűvel felszerelkezve vidékre utazik egy távoli kisváros közelében lévő kis házikóba, ahol nyugodtan meg tudná írni következő regényét. A helyi vagány fickóknak természetesen tetszik a lány és fantáziálnak is róla. Először még csak kukkolgatnak, ami ijesztegetésbe csap át, majd a tettek mezejére lépnek, betörnek hozzá. Alaposan helybenhagyják, többen megerőszakolják, majd nyugodt szívvel végeznének is vele, ám a meggyötört nő beleveti magát a közeli folyóba. A testét nem lelvén pár hét múlva minden visszatér a régi kerékvágásba, ám Jennifer túlélte a borzalmakat és nem az igazságszolgáltatásra bízza a kegyetlen fickókat, hanem saját maga áll véres és kegyetlen bosszút. 


(BRrip/Szinkronos)

(DVD/Feliratos)



  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online