>
Home » , , , , , , , » Játszik még a szív online (The truth about love) - 2004

Játszik még a szív online (The truth about love) - 2004


| Romantikus, vígjáték |

Alice Holbrook (Jennifer Love Hewitt) látszólag boldog házasságban él Sammel (Jimy Mistry). Valentin-nap van, amikor is egy a nővérével részegen kötött fogadás értelmében Alice névtelen üdvözlőkártyát küld Samnek, mert kíváncsi rá, vajon a férfi eltitkolja-e. Sajnos Sam nem szól a kártyáról és ez alaposan feldühíti Alice-t. Archie (Dougray Scott), Sam legjobb barátja önkéntelenül - bár nem minden hátsó szándék nélkül - besegít, hogy az ostoba tréfának induló helyzet teljesen elfajuljon és Alice azt higgye, a férjének szeretője van. És van?! Alice nehéz döntéssel néz szembe: vagy harcol házasságáért vagy kilép belőle, és elhagyja Samet. A nő a harcot választja. De vajon mit ér el vele?



(DVD/Szinkronos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online