>

Hétmérföldes szerelem online (Going the Distance) - 2010


| Vígjáték, Romantikus |

Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) igazán összeillõ pár, bár egy nyárnál tovább nem terveznek. Erin San Franciscóban él, Garrettet pedig munkája New York-hoz köti.Hat hét együttlét után azonban már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak vetni a kapcsolatuknak. Rászoknak a webcam-romantikára, a kedvezményes idõszakban zajló telefonálásra, a véget nem érõ sms-ekre és annyit repülnek ide-oda, amennyit csak tudnak. De túl sok jó barát ad nekik segítõkész tanácsot, még több rámenõs szívrabló portyázik körülöttük és közben egymás hiánya is csak egyre növeli a feszültséget közöttük. Szerelmesek, nagyonis, de vajon kiállja-e a próbát ez a kontinenst átszelõ kapcsolat. Hamarosan dönteniük kell.



(BRrip/Szinkronos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online