>

Gagyi mami: Mint két tojás - 2011


| Vígjáték |

Az FBI különleges álruhás bevetésekre szakosodott szuperügynöke, Malcolm Turner Martin Lawrence minden bajból kivágja magát. A fia viszont minden bajba belekeveredik. Így aztán, amikor egy orosz maffia-leszámolás véletlen szemtanújává válik, apja mindenáron meg akarja védeni. Úgy, ahogy õ tudja: álruhában.Ezúttal tehát nemcsak õ öltözik nõnek, hanem a fiára is szoknyát húz, és együtt költözik be vele egy leánykollégiumba, ahol - azt reméli - biztosan nem keresik majd õket. De vannak bajok, amelyek a vérszomjas maffiánál is veszélyesebbek. Például egy csak lányokból álló pizsama parti vagy egy balett óra, egy tornatermi öltözõ vagy a festõszakkör.


(BRrip/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online