>

Casshern - 2004


| Dráma, Sci-Fi, Akció, Felfedező |

A 21. század vége felé járunk. Az Európa és a keleti szövetségesek között 50 éve dúló pusztító háború a keletiek gyõzelmével végzõdik, s új szövetség jön létre Eurázsia néven. A béke azonban nem örömteli, mivel a háború során bevetett biológiai- és atomfegyverekkel teljesen szétrombolták a bolygót. Az emberek elcsigázottak és kiégettek: közel a végsõ pusztulás. Az egyetlen remény a túlélésre egy genetikával kísérletezõ tudós kezében van, aki úttörõ gyógymódot fejleszt ki az emberiség megmentésére. De a kísérlet balul sikerül, s egy mutáns android faj szabadul el a Földön, amellyel a maréknyi túlélõ tehetetlennek bizonyul: csak egyvalaki rendelkezik elég erõvel, hogy háborút vezessen a robotok ellen, a tudós halott fia, aki a hõs Cassernként reinkarnálódik.A Casshern-t számos országban a 2004-es év legjobb sci-fijének nevezték. Látványvilágát a legtöbb kritikus a Mátrixéhoz hasonlította, Amerikában a Wachowski-testvérek filmjének japán változataként tartják számon. A film egy anime-sorozat alapján készült, amelyrõl sokáig úgy vélekedtek, hogy lehetetlen vászonra álmodni, azonban egy tehetséges fiatal kliprendezõnek hála végül sikerült óriási költségvetésbõl elkészíteni minden idõk egyik legjobb japán sci-fijét.


(BRrip/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online