>

Tony bosszúja (Les beaux mecs) 1.Évad Online



Tony Roucas, az életfogytiglani börtönbüntetését töltö bünvezér és Kenz, a kisstílü tolvajsuhanc egy cellába kerülnek. Egy világ választja el öket egymástól, nincs bennük semmi közös, nincs mit mondaniuk egymásnak, mégis együtt szöknek meg. A szabadban aztán még jobban kiviláglanak a különbségek, hisz míg Tony a jól megszervezett balhékban és a betyárbecsületben hisz, addig Kenz a gyors és könyörtelen akciókat szereti. De egy darabig csak egymásra hagyatkozhatnak. Az izgalmas francia krimisorozat visszaemlékezések formájában mutatja be Tony fiatalkorát, felemelkedését és bukását, miközben a jelenben azon dolgozik, hogy bosszút álljon azokon, akik börtönbe juttatták.

Tony bosszúja 1.Évad Online
(Szinkronos)
VideoSlasher: 01, 02, 03, 04, 05, 060708
Putlocker: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08
Vidto: 01, 02, 03, 04,
Srnet: 0102

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online