>

Kis Dorrit 1.évad online



Amikor Arthur Clennam sokévi távollét után hazatér Angliába, anyja házában megakad a szeme egy fiatal varrónőn. Amy Dorrit, úgy tűnik, a kőszívű assszony különös kegyét élvezi, de vajon miért? Mrs. Clennam talán így akarja jóvátenni régi gonoszságait? Vajon a magyarázatnak köze van-e Arthur apjának utolsó szavaihoz és a zsebórájához, melyre ezeket a szavakat vésték: "Ne felejts!" Amy nyomába eredve Arthur útja az adósok börtönébe vezet, ahol megismeri Amy apját, William Dorritot, aki az intézmény legrégebbi lakója. Arthur szeretne segíteni a Dorrit családon, ám az adósság sötét árnyai messze túlnyúlnak a Marshalsea börtön falain, és sokat életére hatással vannak.

Kis Dorrit 1.évad online 

(Feliratos)
4Shared: 01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online