>

Hulla-ház 1.évad online


Angliában rejtélyes dolgok történnek. Fura zavargások, szerte az egész országban. Egy valóságshow forgatásán a producer Patrick és asszisztense próbálják fenntartani a rendet. A házban élőknek fogalmuk sincs, mi is történik a házon kívül. Kelly nem veszi fel a, mikor hívja a barátja, aki egy vasútállomáson rekedt. Sophie, a BB-lakó Pippa mamája pedig éppen a stúdióba tart. Megállnak egy balesetet szenvedett autónál, akkor a sofőrt megtámadja egy zombi. Mire megérkeznek, addigra már nem emberek többé, és megtámadják a biztonsági őrt. Pippa a következő áldozat. Amikor elhagyja a házat, a megtámadott őr beront a bent lévőkhöz.

Hulla-ház 1.évad online
(Szinkronos)
Youtube: 01, 02, 03, 04, 05

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online