>

Hétköznapi emberek (People Like Us) - 2012



| Dráma |

A People Like Us egy drámai vígjáték a család fontosságáról, igaz történet alapján. Sam (Chris Pine) huszonéves, sikeres kereskedő, ám legutóbbi üzlete nem jön össze, mivel megtudja, hogy édesapja meghalt. Bár semmi kedve hozzá, vissza kell térnie szülővárosába, hogy rendezze apja birtokát, és újra felvegye a kapcsolatot rég nem látott rokonaival. Apja végakaratának teljesítése közben azonban olyan titokra jön rá, ami az egész életét fenekestül felforgatja: kiderül, hogy van egy 30 éves nővére, Frankie (Elizabeth Banks), akiről eddig még csak nem is hallott. Ahogy elkezdik megismerni egymást, Sam kénytelen átértékelni mindazt, amit eddig gondolt családjáról, és saját döntéseit is felül kell vizsgálnia.

(BRrip/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online