>
Home » , , » Egy kés filozófiája online - 2008

Egy kés filozófiája online - 2008


A film voltaképpen egy monumentális haláltánc-fantázia, epikus és sokkoló-szemkápráztató lidércnyomás-folyam a világtörténelem egyik legnagyobb, mindmáig kellőképpen nem tisztázott japán háborús bűntettéről, az 1932-1945 között a megszállt mandzsúriai Harbinban a 731-es alakulat által folytatott emberkísérletekről, amelyben a legóvatosabb becslések szerint is legalább 3000 kínai, orosz és más nemzetiségű ártatlan ember vesztette életét, az alakulat által kiírtott kínai településekről nem is beszélve. Az ún. Unit 731 nevű létesítményt az ártatlannak tűnő "járvány megelőzési és vízellátási egység" fedőnéven hozták létre Shiro Ishii tábornok vezetésével. Néhány év múlva a 731-es lett a világ első számú, biológiai hadviselésre alkalmas bázisa.
A 18-as karika ezúttal nem viccből van, csak erős idegzetűeknek.

(DVD/Feliratos)



  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online