>

Cyborg vagyok, amúgy minden oké - 2006


Young-goon azért kerül a pszichiátriára, mert cyborgnak képzeli magát. Evés helyett egy tranzisztoros rádió segítségével igyekszik feltölteni akkumulátorait. Ettõl persze nem sokat javul az állapota. Az ifjú hölgy tántoríthatatlan: lenyúlja nagymamája mûfogsorát és minden útjába kerülõ "géppel" elbeszélget, legyen az szerencsejáték-automata vagy egy egyszerû lámpa. De nem õ az egyetlen, aki kissé bogaras. A klinika lakói között vannak, akik rendre nem létezõ személyekkel beszélgetnek, egy férfi pedig annyira retteg a feleségétõl, hogy ez impotenciát okoz nála. Más valakinek Oidipusz-komplexusa van. Megint mást olyannyira nyomaszt a bûntudat, hogy egyfolytában megbocsájtásért esedezik. Egy nõbeteg a plasztikai sebészet megszállottja. Il-soon felvételének napján, Young-goon élete megváltozik. A jóképû fiatalember elõszeretettel visel álarcot; antiszociális teremtésként tartják számon. Társai számára hamarosan az is kiderül, hogy nyugtalanító ügyességgel tulajdonítja el mások értéktárgyait. Nem telik sok idõbe, míg õ és Young-goon gyengéd érzelmeket kezdenek táplálni egymás iránt, bár a lány állapota egyre romlik, és elektrosokk terápiának is csak az a következménye, hogy úgy érzi, az akkumulátorai feltöltõdtek és le tudja lõni a személyzet tagjait az ujjából kibocsájtott lövedékekkel. Az üres lövegeket visszaköpködi a szájából. Young-goon fizikai állapota egyre aggasztóbbá válik. A kétségbeesett Il-soon, néhány más beteg segítségével igyekszik õt talpra állítani.


(DVD/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online