>

Hülyék Paradicsoma (Idiocracy) - 2006


| Vígjáték |

A Pentagon kísérleti alanyokat keres az új hibernációs programjához. Azt tervezik, hogy a katonákat lefagyasztják, és csak akkor olvasztják ki őket, amikor szükség van rájuk. A választás a mihaszna Bauers közlegényre és a prosti Ritára esik, aki a büntetés elengedése fejében vállalja, hogy egy évre hidegre tegyék. Ám a titkos programot irányító tisztet letartóztatják, a kísérleti alanyokról pedig megfeledkeznek. Csak 2505-ben ébrednek fel. A világ nagyot változott. Az intelligens emberek kihaltak, és az a furcsa helyzet állt elő, hogy az új világban, ahol szinte csak hülyék élnek, Joe és Rita a legokosabb.


(BRrip/Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online