>

9 (Nine) Online - 2009


Ki gondolná, hogy a világ sorsa egyszer apró rongybabáktól függ majd? Amiben Tim Burton (A halott menyasszony, Mindörökké Batman) keze benne van, az csak ilyen abszurd történet lehet. Amikor 9 (Elijah Wood – A gyűrűk ura trilógia) első ízben megpillantja a napfényt, egy apokaliptikus világban találja magát. Ezen a Földön ember már nem létezik, csak kilenc, pici zsákember, akik arra rendeltettek, hogy megvédjék a jövőt és az életet. 9 nyolc társával együtt felveszi a harcot a hátborzongató robotokkal, akik óriási erővel támadnak rájuk. De vajon mekkora esélye van néhány apróságnak a félelmetes és könyörtelen gépekkel szemben?


9 (Nine) Online
(Szinkronos)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online