>

Dogma Online (1999)



| Vígjáték |

A mennyből kitiltott két angyal, Loki és Bartleby talál egy kiskaput, hogy visszajuthasson az Égbe, csak ennek az a kellemetlen mellékhatása, hogy az emberiség kipusztul. Két botcsinálta próféta, Jay és Néma Bob, a szép Bethany - aki mindeddig nem is sejtette, hogy Jézus oldalági leszármazottja - és Rufus, a titokzatos 13. apostol összefog, hogy megakadályozza a két holdkóros angyal tervét, és megőrizze Isten Művét. Kevin Smith, a neves amerikai független filmes rendező (Shop-stop, Képtelen képregény, Jay és Néma Bob visszavág) - aki saját bevallása szerint mélyen hívő katolikus - ebben a formabontó, nagy port kavart filmszatírájában belülről, gátlástalanul csipkelődve veszi szemügyre a szerinte megkövült felekezeteket és kiürült intézményeket, s arra sarkallja őket: tisztán és élettel telve kövessék hitüket.

Dogma Online
(DVD/Szinkronos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online