>
Home » , , , , , , » Django Elszabadul (Django Unchained) - 2012

Django Elszabadul (Django Unchained) - 2012

Django elszabadul online

| Dráma, Kaland, Western |

Nagysikerű film a legjobb és legismertebb színészekkel karöltve! Amerika déli része 2 évvel a polgárháború előtt. Egy fejvadász aki saját eszközeivel a legjobb a szakmában, egy rabszolga segítségével a hálálból felszabadítja Djangót. De a társak együtt maradnak, hogy megkeressék a fekete férfi feleségét , akit egy rabszolgapiacon láttak utoljára. A nyomok végül egy ültetvényre vezetik őket, melynek tulajdonosa rabszolgáit – trénere segítségével – egymás elleni gladiátorküzdelemre képezi ki. A fejvadászoknak sikerül bejutniuk a birtokra, de nem biztos, hogy ki is jutnak onnan: a földesúr hű szolgája gyanút fog, és a kalandorok csapdába esnek. Dönteniük kell, hogy az önfeláldozás vagy a túlélés-e a fontosabb számukra.


Django Online
(Szinkronos/BRrip)
Vidto
Played
Donevideo
Novamov
Putlocker

(Szinkronos/SCR)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online