>

Dead Space: Aftermath Online (2011)

Dead Space: Aftermath (2011) borító
A Dead Space: Aftermath cselekménye tulajdonképpen az első rész végkifejlete után veszi fel a fonalat, a történések helyszíne pedig az az USG O'Bannon, melynek legénysége az USG Ishimurán történtek kiderítését kapta feladatul, így közvetlenül nem is, közvetve azonban elég sok utalással találkozunk majd, ami Isaac Clarke-ra, túlélésének körülményeire és az els? rész történetének magjára koncentrál. Az Aftermath ezt leszámítva nyugodtan tekinthet? a Dead Space egy különálló "szegletének", a látottak ugyanis teljes egészében egy önálló sztori képét festik le, melynek középpontjában az USG O'Bannon négy túlélője áll. A láthatóan megzavarodott, a valósággal minden kapcsolatot elveszít? legénység - Nikolas Kuttner, Nolan Strauss, Isable Cho és Alejandro Burges - titkára azonban a Kormány minden eszközzel igyekszik fényt deríteni, miközben a háttérben megbúvó politikai érdekek is felszínre törnek. A történetvezetés érdekes módon lett megoldva, a cselekmény ugyanis a jelenben kezdődik, viszont a közel másfél órás játékidő alatt rengeteg ugrálunk majd az időben, így az anyahajó négy túlélőjének visszaemlékezései rendre a múltban játszódnak.

Dead Space: Aftermath Online:
(Feliratos)


  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 



Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online