>
Home » , , , , , , » A Nagy Gatsby (The Great Gatsby) - 2013

A Nagy Gatsby (The Great Gatsby) - 2013


| Romantikus, Dráma |

A húszas években vagyunk abban a korban ahol semmi sem tilos és mindent szabad, a lehetőségek kora. Jay Gtasby ő az aki a legnagyobb luxuspartik szervezője ő az akit csak a felső ezer ismer, mindenki tudja a nevét, de senki sem tudja honnan jött.. nem ismerkedik főképp nem barátkozik ha csak nem érdekből.. Szomszédságába költözik egy ifjú akit kegyeibe fogad, ő az akinek elmesél mindent és cserébe nem kér mást, csak hogy összehozzon egy teát volt szerelmével akivel már 5 éve nem találkozott. Ám szerelme már férjnél van, és bizony a találkozás következményei nem éppen úgy alakulnak ahogy elképzelte. Tarts velünk online!

A Nagy Gatsby Online:
(BRrip/Szinkronos)

(Mozis/Szinkronos)

(Mozis/Angol)

  • Ha hibás linket találsz, kérlek jelezd nekünk a jobboldalt található piros gombra kattintva, hogy minél előbb kijavíthassuk. 
  • Új linked van? Küld be és segítsd a munkánkat. 
   
Share this article :

Megjegyzés küldése

EZT LESD MEG!
Widget by: Sorozataim Online

Mielőtt továbblépsz, kérlek like-old az oldalunkat és értesülhetsz a frissítéseinkről. Köszi!

Powered By | Sorozataim Online

 Online filmek és online sorozatok naponta frissülő gyüjteménye! Nézz Magyar szinkronos és külföldi feliratos filmeket, sorozatokat ingyen. Légy tagja Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő filmes portáljának és válogass a folyamatosan bővülő adatbázisunkból! - Sorozataim Online

Copyright © 2013 - Sorozataim Online